[UA] Om Google Analytics 360

Denne artikkelen handler om Google Analytics 360 i Universal Analytics. Finn ut mer om Google Analytics 360 i Google Analytics 4 i artikkelen [GA4] Google Analytics 360 – Google Analytics 4-områder.
Denne informasjonen gjelder for Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
Gitt den nylige suspensjonen av Googles annonseringssystemer i Russland kan det inntil videre ikke opprettes nye 360-kontoer i Analytics eller Tag Manager i Russland. I tillegg setter vi annonser på pause globalt i Google-tjenester og -nettverk for annonsører basert i Russland.

Med Google Analytics 360 får team i store bedrifter verktøyene og brukerstøtten de trenger for å omsette dataene sine i anvendbar innsikt.

Når teamet ditt har tilgang til Google Analytics 360, kan de bruke avanserte verktøy, deriblant fullstendige rapporter, BigQuery Export og databasert attribusjon, samt alle standardfunksjonene og -rapportene i Analytics. Med Google Analytics 360 får du dessuten en tjenesteavtale som dekker datainnsamling, dataaktualitet og rapportering, en høyere behandlingsgrense samt tilgang til faste brukerstøttespesialister.