[UA] Sobre Google Analytics 360

Aquest article és sobre Google Analytics 360 a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre Google Analytics 360 a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Google Analytics 360: propietats de Google Analytics 4.
Aquesta informació fa referència a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
A causa de la suspensió recent dels sistemes de publicitat de Google a Rússia, posarem en pausa la creació de nous comptes russos de 360 a Analytics i Tag Manager. A més, posarem en pausa els anuncis a les propietats i xarxes de Google de manera global per als anunciats amb seu a Rússia.

Google Analytics 360 proporciona les eines i l'assistència que necessiten els equips d'empresa per obtenir estadístiques aplicables de les seves dades.

Amb Google Analytics 360, el vostre equip pot accedir a eines avançades, com ara Informes sense mostrejar, BigQuery Export i l'atribució basada en dades, a més de tots els informes i les funcions de la versió estàndard d'Analytics. Google Analytics 360 també inclou un acord de nivell de servei que cobreix la recollida de dades, l'actualització de les dades i la generació d'informes, un límit de processament més alt i l'accés a experts d'assistència dedicats.