Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Voorbereiden op Google Analytics IQ

Het Google Analytics IQ-examen is gratis beschikbaar bij Skillshop.

Voltooi de volgende Analytics Academy-cursussen wanneer u zich wilt voorbereiden op de test voor de Google Analytics Individual Qualification:

Als u klaar bent om het examen af te leggen, gaat u naar Skillshop. Nadat u voor het examen bent geslaagd, is uw GAIQ-certificering twaalf maanden geldig.