Analyticsin henkilökohtaista sertifiointia (IQ) koskevat usein kysytyt kysymykset

Google Analytics IQ ‑koe on maksuton, ja voit tehdä sen Skillshopissa.

Mitä Analyticsin henkilökohtainen sertifiointi tarkoittaa?

Analyticsin henkilökohtainen sertifiointi on osoitus Analyticsin käyttötaidoista. Tämä sertifiointi myönnetään jokaiselle, joka on läpäissyt Analytics IQ ‑kokeen. Lue lisää Analytics IQ ‑kokeeseen valmistautumisesta.

Miksi Google tarjoaa Analytics IQ ‑kokeen?

Vaikka aloittelijoidenkin on helppo käyttää Analyticsia, se on myös erittäin tehokas ammattilaistyökalu. Sertifiointi osoittaa, että käyttäjä osaa hyödyntää Google Analyticsia tehokkaasti organisaatiossaan ja voi auttaa muita tekemään samoin.

Mitä Analyticsin henkilökohtaisen sertifioinnin saaminen edellyttää minulta?

Sinun on läpäistävä Analytics IQ ‑koe. Ennen kokeen suorittamista kannattaa käydä läpi kaikki Analytics-akatemian Google Analyticsin alkeet- ja Google Analyticsin edistyneet toiminnot ‑kurssien materiaalit.

Paljonko se maksaa?

Analytics-akatemian kurssit sekä Analytics IQ ‑koe ovat ilmaisia.

Kuinka kauan hankkimani Analyticsin henkilökohtainen sertifiointi on voimassa?

Sertifiointi on voimassa 12 kuukautta kokeen hyväksytystä suorittamisesta.

Miksi sertifioinnin hankkiminen kannattaa?

Analytics IQ ‑kokeen suorittaminen on konkreettinen osoitus siitä, että hallitset digitaalisen analyysin ja Analyticsin perusteet.

Saako Analytics IQ ‑kokeesta tunnusta?

Google ei myönnä Analytics IQ ‑tunnusta. Huomaa, että Analytics IQ ‑tunnuksen luominen tai näyttäminen on vastoin Googlen brändäyskäytäntöjä ja voi rikkoa Googlen tavaramerkkioikeuksia. Sertifiointisi voidaan peruuttaa, jos luot tällaisen tunnuksen tai käytät sellaista.

Mitä eroa on Analyticsin henkilökohtaisella sertifioinnilla ja Google Marketing Platform Partners ‑toimistolla?

Kumppani on asiantuntijaorganisaatio, joka on läpäissyt tiukat vaatimukset. Nämä yritykset on lueteltu Kumppanigalleria-sivulla. Analyticsin henkilökohtainen sertifiointi on puolestaan tarkoitettu yksittäisille henkilöille, jotka haluavat osoittaa pätevyytensä Analyticsin käytössä. Pelkkä pätevyys Google Analyticsin käytössä ei riitä antamaan kenellekään Platform Partners ‑toimiston valtuuksia.

Kuinka kauan sertifioinnin hankkiminen kestää?

Se on sinusta itsestäsi kiinni. Voit valmistautua kokeeseen omassa tahdissa. Kun olet valmis, siirry koesivustolle ja suorita koe annetun aikarajan sisällä.

Millä kielillä kokeen voi suorittaa?

Kokeesta on seuraavat kieliversiot: englanti (Yhdysvallat), espanja, heprea, hollanti, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu), korea, portugali (Brasilia), puola, ranska, saksa, tšekki, turkki ja venäjä.