Ofte stillede spørgsmål om Analytics IQ

Google Analytics IQ-eksamenen er gratis og tilgængelig i Skillshop.

Hvad er Google Analytics Individual Qualification (individuel kvalificering i Google Analytics)?

Analytics Individual Qualification er en demonstration af færdigheder inden for Analytics, der er tilgængelig for alle, der har bestået eksamenen Analytics IQ. Få flere oplysninger om, hvordan du forbereder dig til Analytics IQ.

Hvorfor har Google valgt at tilbyde Analytics IQ?

Analytics er nemt at bruge for begyndere, men det er også et meget effektivt værktøj for kyndige brugere. Kvalificerede brugere vil effektivt kunne udnytte Google Analytics i deres organisation og samtidig hjælpe andre med at gøre det samme.

Hvad skal jeg gøre for at opnå en individuel kvalificering i Analytics?

Du skal blot bestå eksamenen Analytics IQ. Før du tager denne eksamen, anbefaler vi dog, at du læser alt det materiale, der gennemgås på Analytics Academy-kurserne Google Analytics for Beginners (Google Analytics for begyndere) og Advanced Google Analytics (Google Analytics for viderekomne).

Hvor meget koster det?

Kurserne på Analytics Academy og eksamenen Analytics IQ er gratis.

Hvor længe gælder min individuelle kvalificering i Analytics, når jeg er blevet kvalificeret?

Din certificering er gyldig i 12 måneder fra den dag, du består din eksamen.

Hvorfor er det en god idé at blive kvalificeret?

Ved at bestå eksamenen Analytics IQ har du papir på, at du har styr på det grundlæggende inden for digital analyse og Analytics.

Findes der et Analytics IQ-badge?

Google tilbyder ikke et Analytics IQ-badge. Vær opmærksom på, at hvis du opretter eller viser et Analytics IQ-badge, er det en overtrædelse af Googles brandingpolitikker og kan være en krænkelse af Googles varemærkerettigheder. Din kvalificering kan blive trukket tilbage, hvis du opretter eller viser et badge.

Hvad er forskellen på at have opnået individuel kvalificering i Analytics og være Google Marketing Platform-partner?

En partner er en professionel organisation, der opfylder en række strenge krav. Disse virksomheder er nævnt på siden Partnergalleri. Den individuelle kvalificering i Analytics er for alle enkeltpersoner, der ønsker at demonstrere færdigheder inden for Analytics. Selvom du er kvalificeret i Google Analytics, betyder dette ikke i sig selv, at du også er kvalificeret til at være Platform-partner.

Hvor lang tid tager det at blive kvalificeret?

Det bestemmer du selv. Du kan forberede dig til eksamenen i det tempo, der passer dig. Når du er klar, går du ind på eksamenswebsitet, hvor du har en begrænset mængde tid til at gennemføre eksamenen.

På hvilke sprog tilbydes denne eksamen?

Denne eksamen tilbydes på engelsk (USA), fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), russisk, spansk, tjekkisk, tyrkisk og tysk.