Preguntes freqüents sobre la certificació Analytics IQ

L'examen Google Analytics IQ és gratuït i està disponible a Skillshop.

Què és la certificació Google Analytics Individual Qualification (IQ)?

La certificació Google Analytics Individual Qualification és una prova dels coneixements sobre Analytics que té un usuari i està disponible per a tothom qui hagi aprovat l'examen Google Analytics IQ. Obteniu informació sobre com us podeu preparar per a l'examen Google Analytics IQ.

Per què Google ofereix l'examen Google Analytics IQ?

Tot i que Analytics és una eina fàcil d'utilitzar per als principiants, també pot ser molt potent quan l'utilitzen usuaris avançats. Els usuaris que obtenen la certificació estan capacitats per treure el màxim profit d'utilitzar Google Analytics a les seves organitzacions (i també per ajudar els altres a fer el mateix).

Què he de fer per convertir-me en un membre certificat d'Analytics?

Només cal que aproveu l'examen Google Analytics IQ. De tota manera, abans de fer-lo, us recomanem que reviseu tot el contingut que inclouen els cursos de l'Acadèmia d'Analytics següents (no disponibles en català): Google Analytics para principiantes i Curso avanzado de Google Analytics.

Quant val?

Els cursos de l'Acadèmia d'Analytics i l'examen Google Analytics IQ són gratuïts.

Un cop s'obté la certificació Google Analytics Individual Qualification, quina validesa té?

La qualificació té una validesa de dotze mesos a partir de la data en què aproveu l'examen.

Per què cal que obtingui la certificació?

Si aproveu l'examen Google Analytics IQ, obtindreu una prova tangible amb què podreu demostrar que enteneu els conceptes bàsics de l'analítica digital i de Google Analytics.

Existeix una insígnia de Google Analytics IQ?

No hi ha cap insígnia de Google Analytics IQ. Tingueu en compte que en crear o mostrar una insígnia de Google Analytics IQ, s'infringeixen les polítiques de marca de Google, i és possible que també s'infringeixin els drets de marca comercial de Google. Si creeu o mostreu una insígnia, pot ser que us revoquem la certificació.

Quina diferència hi ha entre ser un membre qualificat d'Analytics i un partner de Google Marketing Platform?

Un partner és una organització professional que compleix un seguit de requisits molt estrictes. Aquestes empreses s'enumeren a la nostra pàgina Galeria de partners. La certificació Analytics Individual Qualification està pensada per a tots els usuaris que vulguin demostrar els seus coneixements sobre Analytics. El fet d'haver obtingut aquesta certificació no us acredita com a partner de Platform.

Quant es tarda a obtenir la certificació?

Depèn de cadascú, ja que podeu preparar l'examen al vostre ritme. Quan estigueu a punt, aneu al lloc web de l'examen i tindreu un període de temps limitat per fer-lo.

En quins idiomes es pot fer l'examen?

L'examen es pot fer en alemany, anglès (EUA), coreà, espanyol, francès, hebreu, italià, japonès, neerlandès, polonès, portuguès (Brasil), rus, turc, txec i xinès (simplificat).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!