Om den integrerte rapporteringen for Campaign Manager

Se Campaign Manager-data i Analytics.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
For øyeblikket støtter ikke denne integrasjonen data fra mobilapper.

Med denne integreringen av Campaign Manager1 kan Analytics 360-kunder se og analysere Campaign Manager-data i Analytics. Når integreringen er fullført, får du se

• et nytt sett med Campaign Manager-rapporterer i Brukeranskaffelse-delen av Analytics. Disse rapportene ligner på Google Ads-rapportene, men omfatter også visninger og klikk samt både visnings- og klikkøkter.
  • Oppdaterte Brukeranskaffelse-rapporter som skiller ut bannerannonsering du kjører i Campaign Manager.
  • Integrering av klikk og visninger for bannerannonser i rapportene om multikanalstrakter og attribusjon.

Krav

For å kunne bruke Campaign Manager-integreringen må du

1. Campaign Manager ble tidligere kalt DoubleClick for Advertisers (DFA).