Om integreringen av Campaign Manager 360-rapportering

Se Campaign Manager 360-data i Analytics.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
Denne funksjonen er ikke kompatibel med områder for mobilapper.

Med denne integreringen av Campaign Manager 3601 kan Analytics 360-kunder se og analysere Campaign Manager 360-data i Analytics. Når integreringen er fullført, får du se

• et nytt sett med Campaign Manager 360-rapporter i Brukeranskaffelse-delen av Analytics. Disse rapportene ligner på Google Ads-rapportene, men omfatter også visninger og klikk samt både rapporteringsvisnings- og sporede klikk-økter.
  • oppdaterte Brukeranskaffelse-rapporter som skiller ut bannerannonsering du kjører i Campaign Manager 360
  • integrering av klikk og visninger for bannerannonser i rapporter om multikanalstrakter og attribusjon

Krav

For å kunne bruke Campaign Manager 360-integreringen må du

1. Campaign Manager 360 ble tidligere kalt DoubleClick for Advertisers (DFA).