Over de integratie van Campaign Manager 360-rapportage

Bekijk uw Campaign Manager 360-gegevens in Analytics.
Deze functie is alleen beschikbaar in Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform
Deze functie werkt niet met mobiele-app-property's.

Dankzij de Campaign Manager 360-integratie1 kunnen Analytics 360-klanten Campaign Manager 360-gegevens bekijken en analyseren in Google Analytics. Nadat de integratie is voltooid, ziet u het volgende:

• Een nieuwe set Campaign Manager 360-rapporten in het gedeelte Acquisitie van Analytics. Deze rapporten lijken op de Google Ads-rapporten, maar bevatten vertoningen, klikken en zowel view-through- als doorkliksessies.
  • Geüpdatete acquisitierapporten, afzonderlijk uitgesplitst op verkeer afkomstig van via Campaign Manager 360 gedistribueerde display-advertenties.
  • Integratie van klikken en vertoningen in het Display Netwerk in de rapporten Multi-channel trechters en Attributie.

Vereisten

U moet aan de volgende vereisten voldoen om de Campaign Manager 360-integratie te gebruiken:

1. Campaign Manager 360 werd voorheen DoubleClick for Advertisers (DFA) genoemd.