Denna artikel handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Lösningsgalleriet

Med Lösningsgalleriet kan du dela och importera anpassade rapportverktyg och tillgångar, som instrumentpaneler och segment, till dina Analytics-konton.

Endast konfigureringsdata delas via Lösningsgalleriet. När du skapar och delar en tillgång förblir dina personuppgifter och din Analytics-data privat i ditt konto. Dessutom importeras endast mallen när du importerar en tillgång från Lösningsgalleriet till ditt konto. Om du till exempel importerar en Anpassad rapport, kan du använda den för att analysera data i ditt Analytics-konto men du får inte med någon data från personen som skapade rapporten.

Du kan dela Instrumentpaneler, Anpassade rapporter, Segment, Mål och Anpassade tillskrivningsmodeller i Lösningsgalleriet. Läs mer om hur du kan dela tillgångar.

Besök Lösningsgalleriet för att bläddra i och importera tillgängliga lösningar.