Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Solutions Gallery

De Solutions Gallery biedt u de mogelijkheid aangepaste rapportagetools en items zoals dashboards en segmenten te delen of te importeren in uw Analytics-accounts.

Via de Solutions Gallery worden alleen configuratiegegevens gedeeld. Wanneer u een item maakt en dit deelt, blijven uw persoonlijke gegevens en uw Analytics-gegevens beschermd binnen uw account. En wanneer u een item importeert uit de Solutions Gallery, wordt alleen het sjabloon in uw account geïmporteerd. Als u bijvoorbeeld een aangepast rapport importeert, kunt u dat rapport gebruiken om de gegevens in uw eigen Analytics-account te analyseren, en niet de gegevens van de maker van het rapport.

Via de Solutions Gallery kunt u dashboards, aangepaste rapporten, segmenten, doelen en aangepaste toeschrijvingsmodellen delen. Meer informatie over hoe u items deelt.

Ga naar de Solutions Gallery om te zoeken naar oplossingen en deze te importeren.