[UA] Definicions de canals predeterminades

Consulteu les regles que defineixen cada canal predeterminat
Aquest article és sobre les definicions de canals predeterminades a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre les definicions de canals predeterminades a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Grup de canals predeterminat.

Les definicions dels canals definides de manera predeterminada pel sistema reflecteixen la visualització actual d'Analytics dels components de cada canal pertanyent a l'agrupació de canals predeterminada. Tot i que aquestes definicions poden evolucionar amb el mercat, a continuació us proporcionem les definicions actuals perquè en tingueu constància.

Notes
  • Aquestes definicions de canals distingeixen entre majúscules i minúscules. Quan etiqueteu els URL a mà, feu servir les etiquetes en minúscula per garantir que Analytics categoritzi les sessions correctament. Per exemple, les campanyes de correu electrònic etiquetades amb Correu electrònic no coincideixen amb la definició donada pel sistema del canal Correu electrònic.
  • No totes les dimensions permeten a Analytics consultar les dades de cost associades. Si aquestes dimensions s'utilitzen en un objecte de l'agrupació de canals, les dades de cost respectives no es podran recuperar.
Canal Definició
Directe La font coincideix exactament amb "direct"; I
El mitjà coincideix exactament amb (not set).
O
El mitjà coincideix exactament amb (none)
Cerca orgànica El mitjà coincideix exactament amb "organic"
Social La referència de font social coincideix exactament amb "Yes".
O
El mitjà coincideix amb l'expressió regular ^(social|social-network|social-media|sm|social network|social media)$.
Correu electrònic El mitjà coincideix exactament amb "email"
Afiliats Mitjà coincideix exactament amb Afiliat
Referència Mitjà coincideix exactament amb Referència
Cerca de pagament El mitjà coincideix amb l'expressió regular ^(cpc|ppc|paidsearch)$
I
La xarxa de distribució d'anuncis no coincideix exactament amb "Content"
Altra publicitat Mitjà coincideix amb l'expressió regular ^(cpv|cpa|cpp|content-text)$
Display El mitjà coincideix amb l'expressió regular ^(display|cpm|banner)$
O
La xarxa de distribució d'anuncis coincideix exactament amb "Content"
(unavailable) o (other) Sessions que no coincideixen amb cap descripció de canal

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!