Anàlisi del ROI de l'atribució basada en dades

Anàlisi del retorn de les inversions en màrqueting i en publicitat
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Podeu utilitzar l'informe Anàlisi de ROI (retorn de la inversió) per comprendre les implicacions del vostre model d'atribució basat en dades i per identificar les oportunitats d'optimització.

L'informe, a més de mostrar la quantitat de dades reals de consum per a cada canal de l'agrupació de canals MCF, també mostra la manera com el model basat en dades calcula les mètriques de conversió i de ROI dels canals. També hi podeu consultar les dades relatives als clics i a les impressions de Google Ads.

El vostre model basat en dades és el model predeterminat de l'informe. Amb el selector Model d'atribució, a la part superior de l'informe, podeu veure la manera com un model diferent (per exemple, Darrera interacció o Lineal) calcula cada mètrica.

Per filtrar per un tipus específic de conversió, com ara un objectiu determinat, feu servir el selector Conversió de la part superior de l'informe.

Feu clic en una capçalera de columna, com ara ROAS o CPA, per ordenar la taula per aquesta mètrica. Si observeu que alguns canals funcionen molt millor (p. ex., si tenen un retorn de la inversió en publicitat (ROAS) molt elevat) amb el vostre model basat en dades, considereu la possibilitat d'augmentar la inversió en aquests canals. De la mateixa manera, si observeu que el rendiment d'alguns canals és pitjor des del punt de vista del model basat en dades, pot ser que sigui una bona idea optimitzar les iniciatives de màrqueting en aquests canals.