Lag kopier av rapporteringsvisninger

Når enkelte Analytics-funksjoner aktiveres, blir data samlet inn eller behandlet på en helt ny måte i kontoen din, og dataene kan ikke tilbakestilles. Du bør derfor lage en kopi av den opprinnelige rapporteringsvisningen før du gjør endringer. Behold de opprinnelige rapporteringsvisningene slik som de er, og legg til filtre eller andre rapporteringsfunksjoner i den kopierte rapporteringsvisningen. Dermed kan du bruke den opprinnelige rapporteringsvisningen som referanse for alle data du samler inn i dette området, og tilpasse de andre rapporteringsvisningene slik at de dekker rapporteringsbehovene du har. Finn ut mer om rapporteringsvisninger og områder.

Slik kan du kopiere rapporteringsvisninger

Rapporteringsvisninger er knyttet til områder. Kopier av rapporteringsvisninger kan bare knyttes til samme område som den opprinnelige rapporteringsvisningen. Du trenger redigeringstilgang for å kunne kopiere visninger. Slik kan du kopiere rapporteringsvisninger:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og gå til rapporteringsvisningen du ønsker å kopiere.
  3. Klikk på Innstillinger for rapporteringsvisning i RAPPORTERINGSVISNING-kolonnen.
  4. Klikk på Kopiér rapporteringsvisningen.
  5. Gi rapporteringsvisningen et nytt navn.
    Bruk et karakteristisk navn som skiller seg fra navnet på den opprinnelige rapporteringsvisningen.
  6. Klikk på Kopiér rapporteringsvisningen.

Hva som blir kopiert

Innstillinger og funksjoner som administreres på rapporteringsvisningsnivå (som f.eks. filtre, mål, brukere og brukertillatelser), blir overført til kopier av rapporteringsvisninger. Linker til kostnadskilder og delte ressurser (som f.eks. annoteringer, segmenter og varsler) blir ikke overført til kopier av rapporteringsvisninger.