Näkymän kopioiminen

Koska jotkin Analytics-ominaisuudet muuttavat peruuttamattomalla tavalla tilissäsi tapahtuvaa tietojen keräämistä tai käsittelyä, kannattaa kopioida alkuperäinen näkymä ennen muutosten tekemistä. Älä muuta alkuperäisiä näkymiä, vaan lisää suodattimet ja muut raportointiominaisuudet näkymäkopioihin. Näin alkuperäinen näkymä säilyy ensisijaisena lähteenä ja vertailukohtana kaikille sivustolla keräämillesi tiedoille. Voit muokata muut näkymät raportointitarpeitasi vastaaviksi. Lue lisää näkymistä ja sivustoista.

Näkymän kopioiminen

Näkymät liittyvät omaisuuksiin. Kopioidut näkymät liittyvät vain alkuperäisen näkymän sivustoon. Näkymän kopioiminen vaatii muokkausoikeuden. Voit kopioida näkymän seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry kopioitavaan näkymään.
  3. Valitse NÄKYMÄ-sarakkeesta Näkymän asetukset.
  4. Valitse Kopioi näkymä.
  5. Anna uudelle näkymälle nimi.
    Käytä kuvaavaa nimeä, jonka avulla erotat helposti kopion alkuperäisestä.
  6. Valitse Kopioi näkymä.

Kopioitavat kohteet

Kopioituihin näkymiin sisällytetään näkymätasolla hallittavat asetukset ja ominaisuudet (kuten suodattimet, tavoitteet sekä käyttäjät ja heidän käyttöoikeutensa). Kustannuslähteen linkkejä ja jaettua sisältöä (kuten muistiinpanoja, segmenttejä ja ilmoituksia) ei kopioida.