AdSense-rapporter

Hvis du knytter sammen AdSense- og Google Analytics-kontoen din, får du tilgang til to rapporter, og med disse blir det enklere å analysere AdSense-resultatene dine i sammenheng med andre GA-data om nettstedet ditt.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

AdSense-oversikt

Med AdSense-oversiktsrapporten får du et generelt sammendrag av viktige AdSense-beregninger. Som standard viser diagrammet i rapporten de daglige AdSense-totalinntektene for nettstedet ditt. Du kan bruke dette diagrammet for å sammenligne beregninger. I tabellen nedenfor ser du ti AdSense-beregninger. Klikk på en beregning for å se de daglige verdiene. På siden for den aktuelle beregningen vises de daglige verdiene i linjediagrammet og stolpediagrammet. Bruk På vei opp-menyen for å vise siden for en annen beregning.

AdSense-sider

Rapporten om AdSense-sider inneholder data om hvilke sider på nettstedet ditt som har hatt høyest AdSense-inntektsgenerering. Som standard viser diagrammet de daglige AdSense-totalinntektene for nettstedet ditt, og tabellen viser beregninger for totalinntekter i datoperioden distribuert etter side.

AdSense-henvisningsadresser

Med rapporten om AdSense-henvisningsadresser kan du finne ut hvilke domener som bidro mest til AdSense-inntektene dine blant domenene som sendte trafikk til nettstedet ditt. Som standard vises den samlede daglige AdSense-inntekten for nettstedet ditt i diagrammet. Tabellen viser beregninger for samlet inntekt for datoperioden ordnet etter henvisningsdomene. Du kan klikke på et domenenavn i tabellen for å se inntektsberegninger etter henvisningsside. Klikk på de ulike Visning-alternativene over tabellen for å vise statistikk etter kilde og medium.

Finn AdSense-rapportene

Slik ser du AdSense-rapportene i Analytics:

1. Logg på Google Analytics.
  2. Naviger til ønsket datautvalg.
  3. Åpne Rapporter.
  4. Velg Atferd > Publisist.

Hvis du vil ha mer informasjon om AdSense, kan du lese følgende artikler: