AdSense-rapporter

Når du linker dine AdSense- og Google Analytics-konti, får du adgang til to rapporter, der kan hjælpe dig med at analysere din AdSense-effektivitet i samarbejde med andre Google Analytics-data om dit website.

I denne artikel kan du læse om følgende:

AdSense-oversigt

Brug rapporten AdSense-oversigt til at få en overordnet oversigt over nøgledataene for AdSense. Som standard viser grafen i rapporten den samlede daglige AdSense-indtjening på dit website. Du kan bruge grafen til at sammenligne metrics. I tabellen nedenfor vises ti AdSense-metrics. Klik på en metric for at se dens daglige værdier. På siden for den pågældende metric viser linjegrafen og søjlediagrammet de daglige værdier. Du kan bruge menuen Tendensvisning til at vise siden for en anden metric.

AdSense-sider

Rapporten AdSense-sider viser dig data om, hvilke sider på dit website der har bidraget mest til din AdSense-indtjening. Som standard viser grafen den samlede daglige AdSense-indtjening for dit website. Tabellen viser metrics for den samlede indtjening for datointervallet fordelt på sider.

AdSense-henvisningsadresser

Med rapporten AdSense-henvisningsadresser kan du finde ud af, hvilke af de domæner som har sendt trafik til dit website, der har bidraget mest til din AdSense-indtjening. Grafen viser den samlede daglige AdSense-indtjening for dit website. Tabellen viser data om den samlede indtjening for datointervallet fordelt på henvisningsdomæne. I tabellen kan du klikke på et domænenavn for at se indtjeningsdata pr. henvisningsside. Oven over tabellen kan du klikke på de forskellige muligheder for Visning for at se statistikker baseret på kilde og medium.

Adgang til AdSense-rapporterne

Sådan ser du AdSense-rapporter i Analytics:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Naviger til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Adfærd > Udgiver.

Læs følgende artikler for at få flere oplysninger om AdSense: