Over de rapporten voor verschillende apparaten

De gegevens van verschillende sessies met elkaar in verband brengen en de conversieprocedure van begin tot eind bekijken.
HTML_COMMENT article ID: 3234673 HTML_COMMENT article title: About the Cross Device reports

Met de rapporten voor Verschillende apparaten krijgt u de tools in handen die u nodig heeft om gegevens voor meerdere apparaten te organiseren en te analyseren in hun onderlinge samenhang. U krijgt zo een betere indruk van de verbanden tussen vele ogenschijnlijk op zichzelf staande contactpunten, sessies en interacties.

U kunt bijvoorbeeld ontdekken dat een bepaald segment gebruikers op dezelfde dag zoekopdrachten uitvoert op een mobiel apparaat en aankopen doet op een tablet, terwijl gebruikers uit een ander segment op advertenties klikken met een mobiel apparaat, uw site de volgende dag bezoeken op een computer en een week later terugkeren om een aankoop te doen via een tablet.

Met de rapporten voor Verschillende apparaten kunt u gegevens over apparaten en activiteiten van verschillende sessies met elkaar in verband brengen. Zo krijgt u een beter beeld van uw gebruikers en kunt u zien wat ze doen tijdens elke stap van de conversieprocedure - vanaf het eerste contact tot op de lange termijn.

Rapporten voor Verschillende apparaten

De rapporten voor Verschillende apparaten zijn alleen beschikbaar in User-ID-dataweergaven. Voordat u deze rapporten kunt weergeven, moet u eerst de functie User-ID instellen en een User-ID-dataweergave maken in uw account.

De rapporten voor Verschillende apparaten bevinden zich in de sectie Doelgroep van rapportageweergaven. Meer informatie over elk van de rapporten voor Verschillende apparaten:

• Apparaatoverlap: hier ziet u welke typen apparaten worden gebruikt om uw inhoud te bekijken, en hoeveel.
  • Apparaatpaden: hier ziet u de laatste vijf typen apparaat die zijn gebruikt voorafgaand aan een conversie.
  • Acquisitie-apparaat: hier ziet u het verband tussen acquisities en conversies.