Begrænsninger i forbindelse med User ID-visninger og rapporter på tværs af enheder

Disse oplysninger gælder kun for ejendomme, hvor User ID (bruger-id) er aktiveret.
Rapporten kan kun ses i de visninger på disse ejendomme, hvor User ID er aktiveret.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Ændring af brugeragent til iOS 13

Fra september 2019 har Apple ændret iPad-brugeragenten, så den vises som computertrafik. Denne ændring medfører et fald i tablettrafik fra iPad og en stigning i computertrafik fra Safari. Da iPad-brugere som standard ser computerwebsites, matches denne ændring i rapporteringen af brugeroplevelsen.

User ID-visninger viser kun data for sessioner, hvori der sendes et id til Analytics

En User ID-visning er en særlig rapporteringsvisning, der ikke omfatter alle dine data. Disse visninger omfatter kun data fra sessioner, hvori der sendes et User ID (og relaterede data) til Analytics. Hvis du vil analysere alle dine data – heriblandt data fra sessioner, hvor der ikke sendes noget id til Analytics – skal du bruge en anden visning.

Brugere beregnes på en anden måde i User ID-visninger

Hvert enkelt id, der sendes til Analytics, tælles som en unik bruger. Dette betyder, at al engagementsaktivitet, der er knyttet til det samme id, tilskrives én bruger, selvom disse aktiviteter foregår i flere sessioner og på flere forskellige enheder over en længere periode.

Selvom dette giver en mere nøjagtig afspejling af den måde, som brugerne interagerer med onlineindhold på, adskiller det samlede antal brugere, der rapporteres i en User ID-visning, sig sandsynligvis fra det samlede antal brugere, der rapporteres i en ikke-User ID-visning eller en anden analyseløsning.

Datointervallet er begrænset til 90 dage i rapporter på tværs af enheder

I samtlige rapporter på tværs af enheder er datovælgeren begrænset til 90 dage. Hvis du ved, at du har brug for at analysere data, der er ældre end 90 dage, skal du eksportere dine rapporter regelmæssigt og gemme dem for at kunne sammenligne med fremtidige data.

Rapporter på tværs af enheder er kun tilgængelige i en User ID-visning

Der er tre forskellige rapporter på tværs af enheder: Enhedsoverlapning, Enhedsstier og Anskaffelsesenhed. Disse rapporter viser data, der er indsamlet i løbet af sessioner, hvori der sendes et User ID til Analytics. Disse rapporter er kun tilgængelige i en User ID-visning.

Omsætning tilskrives anderledes i rapporter på tværs af enheder end i andre rapporter

Omsætningen tilskrives på en anden måde i rapporter på tværs af enheder end i andre Analytics-rapporter. I en rapport på tværs af enheder skal en transaktion starte på en enhed, for at eventuelle omsætningsdata kan tilskrives den pågældende enhed. I rapporten på tværs af enheder med navnet Anskaffelsesenhed omfatter en metric med navnet Omsætning fra oprindelig enhed f.eks. kun omsætning fra transaktioner, der blev fuldført på en enhed, hvis enheden var den første enhed, der blev brugt i det valgte datointerval for rapporten. I andre rapporter omfatter omsætningsmetrics for en enhed alle de transaktioner, der blev fuldført på den pågældende enhed.

Enhedskategorierne i rapporter på tværs af enheder defineres af Analytics

Der er tre enhedskategorier, der kan blive vist i rapporter på tværs af enheder: Mobil, Tablet og Computer. Bærbare computere er omfattet af kategorien "Computer". Disse kategorier defineres automatisk af Analytics på basis af signaler fra bestemte enheder. Du kan ikke ændre disse definitioner eller omklassificere enheder i andre kategorier. Du kan dog bruge tilpassede dimensioner til at oprette dine egne enhedskategorier.

Forskellige webbrowsere på samme enhed tælles som unikke enheder i rapporter på tværs af enheder

Forskellige webbrowsere på samme enhed, heriblandt forekomster af anonym og privat browsing, tælles som forskellige enheder i rapporterne på tværs af enheder. Hvis en bruger f.eks. logger ind på to forskellige browsere på samme bærbare computer, tilskrives det pågældende bruger-id to unikke enheder.