Persoonlijke gebruikersinstellingen

Taal- en e-mailvoorkeuren updaten.

Elke gebruiker kan persoonlijke instellingen en e-mailvoorkeuren opgeven.

Het e-mailadres en wachtwoord waarmee u inlogt bij Analytics, maken deel uit van uw Google-account. Als u deze informatie wilt bijwerken, gaat u naar http://www.google.nl/accounts. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het ophalen via de pagina Ondersteuning voor wachtwoorden.

Ga als volgt te werk om de instellingen voor de weergavetaal of e-mailcommunicatie bij te werken:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op BEHEERDER > GEBRUIKER.
  3. Bewerk de gewenste instellingen en klik op Wijzigingen opslaan.

Met de optie Taal stelt u de taal in waarin uw rapporten en gebruikersinterface worden weergegeven.

Met de optie Standaardperiode stelt u het aantal dagen in dat aanvankelijk in elk rapport wordt weergegeven (7, 14, 28 of 30 dagen).

U kunt kiezen welke e-mails u wilt ontvangen van Analytics. We verzenden regelmatig berichten die te maken hebben met productupdates die van invloed zijn op uw account. U kunt zich niet afmelden voor deze berichten.