Henkilökohtaiset käyttäjäasetukset

Päivitä kieli ja -sähköpostiasetukset.

Jokainen käyttäjä voi itse hallita henkilökohtaisia kieli- ja sähköpostiasetuksiaan.

Sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut Analyticsiin, ovat osa Google-tiliäsi. Jos haluat päivittää kyseiset tiedot, siirry osoitteeseen www.google.fi/accounts. Jos olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen salasana-apusivulla.

Voit päivittää näyttökielen tai sähköpostiviestinnän asetukset seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Klikkaa JÄRJESTELMÄNVALVOJA > KÄYTTÄJÄ.
  3. Tee haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna muutokset.

Kieli‑asetus määrittää kielen, jolla raportit ja käyttöliittymä näytetään.

Oletusajanjakso‑asetus määrittää, kuinka paljon tietoa raporteissa aluksi näytetään (7, 14, 28 tai 30 päivää).

Voit valita, mitä sähköpostiviestintää haluat saada Analyticsista. Huomaa, että lähetämme ajoittain viestejä, jotka koskevat tiliisi vaikuttavia tuotepäivityksiä. Tällaista viestintää ei voi poistaa käytöstä.