Configuració personal de l'usuari

Modifiqueu les preferències d'idioma i de correu electrònic.

Els usuaris poden controlar la configuració personal d'idioma i les preferències de les comunicacions per correu electrònic.

La contrasenya i l'adreça electrònica que utilitzeu per iniciar la sessió a Analytics formen part del vostre compte de Google. Per actualitzar aquesta informació, visiteu www.google.cat/accounts. Si heu oblidat la contrasenya, la podeu recuperar a la pàgina Ajuda per a contrasenyes.

Per actualitzar la configuració de l'idioma de visualització o de les comunicacions per correu electrònic:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a ADMINISTRADOR > USUARI.
  3. Editeu la configuració segons les vostres preferències i feu clic a Desa els canvis.

L'opció Idioma defineix l'idioma en què es mostren els informes i la interfície d'usuari.

L'opció Interval de dates predeterminat defineix la quantitat de dades que es mostra a cada informe (7, 14, 28 o 30 dies).

Podeu triar quines comunicacions per correu electrònic voleu rebre d'Analytics. Tingueu en compte que enviem periòdicament missatges relacionats amb les actualitzacions de productes que afecten el vostre compte. No podeu desactivar aquest tipus de comunicació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!