Google Ads-bodaanpassingen

Analyseer de effectiviteit van uw bodaanpassingen.

Met dit rapport kunt u de Google Ads-prestaties voor uw bodaanpassingen analyseren (Apparaten, Locatie en Advertentieplanning) die u heeft ingesteld voor uw campagnes.

Gebruik het rapport Bodaanpassingen om goed (of slecht) presterende apparaattypen, locaties en tijdstippen te identificeren. U kunt uw Google Ads-bodaanpassingen desgewenst verhogen of verlagen op basis van de prestaties van uw advertenties, om zo het rendement op uw advertentie-uitgaven (ROAS) te verbeteren.

Selecteer welk type bodaanpassing u wilt analyseren door in de linkerbovenhoek van de rapporttabel op Apparaat, Apparaat (Advertentiegroep), Locatie, Advertentieplanning of Remarketinglijst voor zoekadvertenties te klikken.

Klik naast elke campagnenaam in de tabel op de pijl om die campagne uit te vouwen en snel uw bodaanpassingen en prestatiestatistieken per apparaat, locatie, tijd en remarketinglijst voor zoekadvertenties te bekijken.

Als u alle bodaanpassingen en statistieken voor een specifieke campagne wilt zien, klikt u op de desbetreffende campagnenaam.

Er zijn geen geavanceerde campagnegegevens beschikbaar (inclusief gegevens voor bodaanpassingen) van vóór 16 mei 2013.

Gerelateerde bronnen

Bezoek het Google Ads Helpcentrum voor meer informatie over het instellen van bodaanpassingen.