Om Analytics-appen

Få tilgang til Analytics-kontoene og -dataene dine på mobilenheter.

Med Analytics-appen har du tilgang til Analytics-kontoene og -dataene dine uansett hvor du er. Bruk appen for å få avanserte resultatberegninger på telefonen eller nettbrettet.

Appen optimaliserer rapportoppsettene og -kontrollene i Analytics for mobil, slik at du får den beste opplevelsen uansett hvilken enhet du bruker. Appens størrelsen blir for eksempel automatisk justert, slik at den passer inn på skjermstørrelsen du til enhver tid bruker. I tillegg er navigeringen basert på trykking og sveiping i stedet for det tradisjonelle tastaturet.

Last ned Google Analytics-mobilappen for Android eller iOS.