Om Analytics-appen

Få adgang til dine Analytics-konti og -data med en mobilenhed.

Analytics-appen giver dig adgang til dine Analytics-konti og -data på farten. Brug appen til at få en overordnet oversigt over effektivitetsmetrics på din telefon eller tablet.

I appen optimeres layout og kontrolelementer for Analytics-rapporterne til mobilmiljøet, så du får den bedste oplevelse, uanset hvilken enhed du bruger. Eksempelvis justerer appen automatisk visningen, så den passer til din skærmstørrelse, og navigationen er baseret på tryk og strygning med fingeren i stedet for traditionel indtastning via tastaturet.

Download Google Analytics-mobilappen til Android eller iOS.