[GA4] Sådan bruger du Analytics-appen

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager følgende handlinger:

Åbn flere forskellige ejendomme

1. Tryk på Menu øverst til venstre for at åbne sidebjælken.
  2. Tryk på den aktuelt valgte ejendom for at åbne alle de ejendomme, du har adgang til.
  3. Vælg mellem Alle, Seneste eller Favoritter, eller søg efter den, du gerne vil have.

Få indsigt via data

I hver rapport vises der data på kort. Nogle kort giver dig mulighed for at skifte mellem metrics og dimensioner. Tryk på den enkelte metric for at gøre den synlig i diagrammet:

Et screenshot af emnet Engagement med den valgte fane i rapporten Oversigt over engagement

Stryg til venstre eller højre for at se den pågældende metric efter en anden dimension.

Sådan åbner du dine rapporter:

1. Tryk på Menu øverst til venstre for at åbne sidebjælken.
  2. Tryk på en rapport i appen.

I hver rapport kan du rulle op og ned for at se flere kort.

Rediger datointervallet

Sådan ændrer du datointervallet:

1. Tryk på bjælken med datointervallet for at åbne panelet Datointerval.
  2. Tryk på et forudindstillet datointerval, f.eks. Denne uge eller Sidste uge, eller vælg et tilpasset datointerval.
  3. Tryk på Gem.

Du kan også bruge pilene øverst til højre i en rapport til at navigere hurtigt fra uge til uge.

Anvend segmenter

Segmenter er kun tilgængelige i webejendomme og kun for Universal Analytics-ejendomme.

Tryk på Filtrer til højre for datointervallet for at vælge et system eller et tilpasset segment.

Rediger kort

Sådan redigerer du de oplysninger, der vises på et kort:

1. Tryk på Mere øverst til højre på kortet for at åbne menuen.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Rediger metric, dimension eller visualisering.

Del kort

Sådan deler du kortoplysninger med andre:

1. Tryk på Mere øverst til højre på kortet for at åbne menuen.
  2. Tryk på Del.
  3. Vælg destinationen for oplysningerne.

Gem kort på dit kontrolpanel

Rapporten Kontrolpanel består af en gruppe rapporter, der kan tilpasses.

Sådan gemmer du kort fra rapporten Kontrolpanel:

1. Tryk på Søg øverst til højre i appen.
  2. Tryk på en kategori.
  3. Vælg de metrics, du vil tilføje.
  4. Tryk på Gem.

Sådan gemmer du kort fra andre rapporter:

1. Tryk på Menu Mere øverst til højre på kortet for at åbne menuen.
  2. Tryk på Gem.

Når du har gemt flere rapporter på dit kontrolpanel, kan du trykke på Menu Mere øverst til højre på et kort for at ændre kortets placering på kontrolpanelet.

Fjern kort fra kontrolpanelet

Sådan fjerner du en rapport fra dit kontrolpanel:

1. Åbn rapporten Kontrolpanel.
  2. Tryk på Menu Mere øverst til højre på kortet for at åbne menuen.
  3. Tryk på Slet.

Når du installerer Analytics-appen, åbnes links til Google Analytics automatisk i appen på din mobilenhed i stedet for i din mobilbrowser.

Hvis du bruger Android-versionen af appen, kan du deaktivere denne funktion som angivet nedenfor. Derved får du mulighed for at åbne links i din mobilbrowser i stedet for mobilappen.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps > Alle apps > Analytics.
  3. Tryk på Åbn som standard under Appoplysninger.
  4. Deaktiver Åbn understøttede links.

Relaterede ressourcer

Se Rapporter i Analytics-appen for at få flere oplysninger om Analytics-appen.