Over de Analytics-app

Toegang krijgen tot uw Analytics-accounts en -gegevens met een mobiel apparaat.

Met de Analytics-app heeft u toegang tot uw Analytics-accounts en -gegevens op een mobiel apparaat. Gebruik de app om op uw telefoon of tablet algemene informatie over de prestaties te bekijken.

De app optimaliseert de rapportindelingen en besturingselementen van Analytics voor een mobiele omgeving, zodat uw gebruikerservaring optimaal is, wat voor apparaat u ook gebruikt. De app past bijvoorbeeld automatisch de weergave aan uw schermformaat aan. De navigatie is gebaseerd op tikken en vegen in plaats van traditioneel typen op het toetsenbord.

Download de Analytics-app via Google Play of de App Store.