Enhetsbaner

Se hvilke enheter brukerne har, og i hvilken rekkefølge de brukes for å vise innholdet ditt

Du må aktivere Google-signaler for å kunne bruke denne rapporten.

I Enhetsbaner-rapporten kan du se sekvensen av enhetskategorier som benyttes for å ha interaksjoner med innholdet ditt. Ved hjelp av denne rapporten kan du finne ut hvordan brukerne veksler mellom enheter mens de bruker innholdet ditt og beveger seg mot konvertering.

Med denne rapporten kan det hende du oppdager at et bestemt brukersegment med tilordnede bruker-ID-er har interaksjon med innholdet ditt på flere enhetstyper før de konverterer, mens et annet segment bare bruker én enhetstype. Det kan for eksempel hende at de mest verdifulle brukerne dine veksler mellom enheter ofte, mens mindre verdifulle brukere bare bruker – og konverterer – med én enhetstype. Avhengig av segmentet kan du finne ut at interaksjoner fra mobilenheter inntreffer én eller flere ganger i en bane, og du kan deretter benytte disse dataene for å forbedre mobilstrategien din.

Bruk dataene i Enhetsbaner-rapporten som grunnlag for å optimalisere den enhetsspesifikke brukeropplevelsen og annonsestrategien i samsvar med engasjementsaktiviteten du forventer at brukere foretar seg på den aktuelle enheten på et bestemt trinn i konverteringsprosessen.

Slik bruker du Enhetsbaner-rapporten

Datatabellen i denne rapporten inneholder som standard de siste fem enhetsinteraksjonene med minst én overgang. Klikk på Banealternativer for å justere antallet interaksjoner og overganger i banene som blir vist. Det kan for eksempel hende at du bare ønsker å se baner med fire enhetsinteraksjoner og minst tre overganger for å avdekke settet med brukere som har et større antall kontaktpunkter i konverteringsprosessen.

Laptoper omfattes av Datamaskin-kategorien. Hvis en bruker går fra én stasjonær datamaskin og rett til en annen stasjonær datamaskin eller laptop, blir dette vist i det samme trinnet i denne rapporten. Finn ut mer om grensene for User ID-datautvalg.

Click "Path Options" in the Device Paths report to customize your data.

Klikk for å utvide dette bildet og se hvor disse alternativene vises i grensesnittet.