Laitteiden päällekkäisyys

Käyttäjien käyttämien eri laitetyyppien määrän selvittäminen
Nämä tiedot koskevat vain niitä verkko-omaisuuksia, joissa User-ID on otettu käyttöön.
Raportti näytetään vain niille kyseisten verkko-omaisuuksien näkymille, joissa User-ID on otettu käyttöön.

Laitteiden päällekkäisyys -raportista näet sisältöäsi käyttävien käyttäjien eri laitetyyppien lukumäärän. Voit selvittää, kuinka suuri osa käyttäjäkannasta käyttää mitäkin laitetta tai laitteita.

Tässä raportissa voit ryhmitellä käyttäjät heidän käyttämiensä laitteiden tyypin mukaan ja vertailla sen jälkeen sitoutuneisuutta ja konversioprosentteja näissä ryhmissä. Voit esimerkiksi panna merkille, että pelkkää mobiililaitetta käyttävät konversoivat harvemmin kuin sekä mobiililaitetta että pöytäkonetta käyttävät.

Laitteiden päällekkäisyys -raportin käyttö

Tässä raportissa käytetään Venn-diagrammia tietojen visualisointiin. Pystyt tarkistamaan nopeasti, mikä osuus käyttäjätunnuksen hankkineista käyttäjistä käyttää vain yhtä laitetyyppiä ja mikä taas eri laitetyyppien yhdistelmää. Visualisoinnin tarkoituksena on antaa yleiskuva tiedoista. Kerralla voidaan näyttää vain kolme laiteluokkaa. Jos haluat analysoida tietoja tarkemmin, käytä tietotaulukkoa. Taulukon käyttö voi olla helpointa myös silloin, kun haluat analysoida pientä diagrammin päällekkäin menevää osaa tai tarvitessasi täsmällisiä lukuja.

Oletuksena kaaviossa näkyvät Pöytäkone-, Mobiili- ja Tabletti-laiteluokat. Avaimen valintaruutujen avulla voit määrittää, mitkä luokat näkyvät diagrammissa. Lisätietoja User ID -näkymien rajoituksista ja laiteluokkien määrityksistä

Tietotaulukossa näkyvät kaikki laitetyypit. Summa ja tietojen keskiarvo näkyvät kunkin sarakkeen ylimmällä rivillä sijaitsevissa tuloskorteissa. Voit katsoa nopeasti esimerkiksi käyttäjien, tuoton ja tapahtumien kokonaismäärät. Voit lisätä tietoja Venn-diagrammiin ja poistaa tietoja kuhunkin riviin liittyvien valintanappien avulla.

Raportissa voidaan näyttää sekä oletusarvoisia että omia segmenttejä. Kukin segmentti näkyy erillisenä Venn-diagrammina ja omana rivinään tietotaulukossa. Voit vertailla neljää segmenttiä kerrallaan.

The Device Overlap report visualizes the volume of users that see your content on more than one device.

Laajenna kuva klikkaamalla niin näet, missä käyttöliittymän kohdissa vaihtoehdot näkyvät.