Konverteringsenhet

Finn sammenhengen mellom brukeranskaffelser og konverteringer
Denne informasjonen gjelder bare for områder som er aktivert for User-ID.
Rapporten er bare synlig i rapporteringsvisninger som er aktivert for User-ID i de aktuelle områdene.

I Konverteringsenhet-rapporten kombineres attribusjons- og trafikkberegningene, slik at du kan se forholdet mellom brukeranskaffelsene og konverteringene.

Med denne rapporten kan du finne ut hvor mange av brukerne du skaffet deg på én type enhet, som har konvertert på samme type enhet, hvor mange som har konvertert på en annen type enhet, og hvor mange som ikke har konvertert i det hele tatt. Det kan for eksempel hende du oppdager at ett brukersegment starter den første økten sin og kjøper varer i en senere økt på et nettbrett, mens et annet segment starter den første økten sin på en mobil enhet, men genererer mer inntekter på en stasjonær datamaskin.

Med Konverteringsenhet-rapporten kan du få en bedre forståelse av hvordan forskjellige enheter har bidratt til at du har tiltrukket deg nye brukere og overbevist alle brukerne om å konvertere.

Slik bruker du Konverteringsenhet-rapporten

I datatabellen i denne rapporten kan du se en rad for hver av enhetskategoriene som er definert i Analytics: Datamaskin (som inkluderer bærbare datamaskiner), Nettbrett og Mobil.

Antallet brukere som er knyttet til hver rad, representerer brukeranskaffelsene som kan tilskrives den aktuelle enhetskategorien. Dette er brukersegmentet som brukte en enhet i den aktuelle kategorien den første gangen de ble tilordnet en User ID i datoperioden som er valgt i rapporten. Brukere i Mobil-raden i datatabellen ble for eksempel tilordnet en User ID når de brukte en mobilenhet. Det kan imidlertid hende at de aktuelle personene kjøpte eller brukte innholdet ditt via en annen enhet (f.eks. et nettbrett eller en datamaskin) både før og etter mobiløkten sin.

Med beregningen Inntekter fra opprinnelig enhet kan du se hvor store inntekter du hadde på den samme enhetstypen som du fikk inn de aktuelle brukerne via.

Med beregningen Inntekter fra andre enheter kan du se hvor høye inntekter som ble generert på enheter i en annen kategori enn den du anskaffet de aktuelle brukerne på.

Totalsummene for disse beregningene, som er kombinasjoner av data fra alle tre enhetskategoriene, blir vist som resultatkort ovenfor datatabellen. Du kan se detaljene for hver kategori bare i datatabellen.

Inntektene i et datautvalg for User ID-funksjonen beregnes på grunnlag av brukerdata, ikke øktdata. Tallene er annerledes enn i andre rapporter. Finn ut mer om grensene for User ID-datautvalg.

Find the Acquisition Device report shows you how much traffic used a desktop, tablet, or mobile device.

Klikk for å utvide dette bildet og se hvor disse alternativene vises i grensesnittet.