Anskaffelsesenhed

Find ud af, hvordan hvervning og konvertering hænger sammen.
HTML_COMMENT article ID: 3123672 HTML_COMMENT article title: Acquisition Device
Disse oplysninger gælder kun for ejendomme, hvor User ID (bruger-id) er aktiveret.
Rapporten kan kun ses i de visninger på disse ejendomme, hvor User ID er aktiveret.

I rapporten Hvervningsenhed kombineres tilskrivnings- og trafikdata, så du kan se sammenhængen mellem hvervning og konvertering.

I denne rapport kan du se, hvor mange af de brugere, som du har erhvervet på én type enhed, der konverterer på den samme type enhed, hvor mange der konverterer på en anden type enhed, og hvor mange der slet ikke konverterer. For eksempel kan du opleve, at ét brugersegment først aflægger et besøg og derefter køber noget ved et efterfølgende besøg vha. en tablet, mens et andet segment aflægger det første besøg via en mobilenhed, men genererer øget indtjening fra en stationær computer.

Rapporten Hvervningsenhed kan hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan forskellige enheder bidrager til at tiltrække nye brugere og få alle brugere til at konvertere.

Brug af rapportHvervningsenhed

Datatabellen i denne rapport har en række for hver af de enhedskategorier, der er defineret i Analytics: Computer (som omfatter bærbare computere), tablet og mobil.

Antallet af brugere, der er knyttet til hver række, repræsenterer de hvervninger, der kan henføres til den pågældende enheds kategori. Dette er den del af brugere, der har brugt en enhed i denne kategori, første gang de fik tildelt et User ID i det datointerval, der er valgt i rapporten. For eksempel kan der være brugere i rækken Mobil i datatabellen, som fik tildelt et bruger-id, mens de brugte en mobilenhed, men de kunne have brugt en anden enhed (f.eks. en tablet eller en computer) til at opsøge indhold eller foretage et køb både før og efter deres mobilsession.

Parameteren Indtjening fra oprindelig enhed viser dig, hvor stor en indtjening der er genereret på den samme enhedstype, som du har hvervet brugere på.

Indtjening fra andre enheder viser, hvor stor en indtjening der er genereret på enheder i en anden kategori end den, som du har erhvervet brugerne på.

De samlede tal for disse målinger, som kombinerer data fra alle tre enhedskategorier, vises som scorecards oven over datatabellen. Detaljer for hver kategori vises kun i datatabellen.

Indtjeningen ved et bruger-id-dataudvalg beregnes på baggrund af brugerdata og ikke sessionsdata.Tallene er anderledes end i andre rapporter. Få flere oplysninger om grænserne for User ID-visninger.

Find the Acquisition Device report shows you how much traffic used a desktop, tablet, or mobile device.

Klik for at udvide dette billede og se, hvor disse muligheder vises på grænsefladen.