Om datautvalgene for User ID-funksjonen

Bruk en spesiell rapporteringsvisning for å se User ID-dataene dine
Denne informasjonen gjelder bare for områder som er aktivert for User-ID.
Rapporten er bare synlig i rapporteringsvisninger som er aktivert for User-ID i de aktuelle områdene.

Et datautvalg for User ID-funksjonen er et spesielt rapporteringsdatautvalg som bare inneholder dataene fra de øktene du har sendt unike ID-er og relaterte data til Analytics i. Du kan analysere alle dataene dine ved å bruke et annet datautvalg.

Med et datautvalg for User ID-funksjonen kan du analysere det trafikksegmentet som har en tilordnet ID, atskilt fra den andre trafikken din. Hvordan du konfigurerer User ID-funksjonen, avhenger av miljøet ditt, men en vanlig implementering er å tilordne User ID-er til kontopålogginger. Med denne typen konfigurering kan du analysere hvordan de påloggede brukerne samhandler med innholdet ditt, for å finne ut mer om hvordan du skaffet deg disse brukerne, hvilke enheter de bruker til ulike typer aktiviteter, og hvor mange økter det tar før de konverterer.

Datautvalgene for User ID-funksjonen inneholder et sett med rapporter for flere enheter, som ikke er tilgjengelige i andre datautvalg for rapportering. I disse rapportene har du de verktøyene du trenger for å analysere hvordan brukerne samhandler med innholdet ditt på ulike enheter i løpet av flere økter. Finn ut mer om rapportene for flere enheter.

Slik lager du et datautvalg for User ID-funksjonen

Et datautvalg for User ID-funksjonen er bare tilgjengelig for Universal Analytics-områder som User ID-funksjonen er slått på for, og hvis User ID-funksjonen er riktig implementert i sporingskoden din og du i tillegg har en teknisk konfigurasjon som har støtte for denne funksjonen. Finn ut mer om User ID og hvordan du konfigurerer User ID.

Du kan lage et nytt User ID-datautvalg på slutten av prosessen for konfigurasjon av User ID-funksjonen eller ved å sette bryteren for User ID-datautvalg til når du legger til et nytt datautvalg i et område der User ID-funksjonen er slått på.

Vær oppmerksom på at du kan konvertere eksisterende datautvalg til datautvalg for User ID-funksjonen under konfigurasjonsprosessen for User ID-funksjonen i området ditt. Dette er imidlertid den eneste gangen det er mulig å gjøre dette. Der er ikke mulig å konvertere et «standarddatautvalg» til et datautvalg for User ID-funksjonen på noen annen måt. Datautvalget for User ID-funksjonen må være slått på under prosessen for oppretting av et nytt datautvalg for et område som User ID-funksjonen er slått på for.

Gi datautvalgene for User ID-funksjonen beskrivende navn, slik at du gjenkjenner dem som spesialdatautvalg på administrasjonssiden din.