Om bruger-id-dataudvalg

Brug et særligt rapporteringsdataudvalg for at se dine bruger-id-data.
Disse oplysninger gælder kun for ejendomme, hvor User ID (bruger-id) er aktiveret.
Rapporten kan kun ses i de visninger på disse ejendomme, hvor User ID er aktiveret.

Et bruger-id-dataudvalg er et særligt rapporteringsdataudvalg, der kun viser data fra sessioner, hvor du sender et unikt id og tilhørende data til Analytics. For at analysere alle dine data skal du bruge et andet dataudvalg.

Med et bruger-id-dataudvalg kan du analysere trafiksegmentet med et tildelt id separat i forhold til den øvrige trafik. Hvordan du opsætter User ID, afhænger af miljøet, men de fleste tildeler User ID'er til kontologinoplysninger. I denne slags opsætning kan du analysere, hvordan brugere, der er logget ind, interagerer med dit indhold, så du kan få flere oplysninger om, hvordan du har erhvervet disse brugere, hvilke enheder de anvender til forskellige slags samspil, og hvor mange sessioner der skal til for at få en konvertering.

Bruger-id-dataudvalg omfatter en række rapporter på tværs af enheder, som ikke er tilgængelige i andre rapporteringsdataudvalg. Disse rapporter giver dig de værktøjer, som du behøver for at analysere, hvordan brugerne interagerer med dit indhold på forskellige enheder i løbet af flere sessioner. Få flere oplysninger om rapporter på tværs af enheder.

Oprettelse af et bruger-id-dataudvalg

Bruger-id-dataudvalg er kun tilgængelige for Universal Analytics-ejendomme, hvor bruger-id'et er aktiveret, hvor bruger-id'et er implementeret korrekt i din sporingskode, og hvor du i øvrigt har en teknisk konfiguration, der kan understøtte denne funktion. Få flere oplysninger om User ID og om, hvordan du opsætter User ID.

Du kan opsætte en ny User ID-visning til sidst i processen til oprettelse af User ID eller ved at aktivere User ID-visning, når du føjer en ny visning til en ejendom, hvor User ID er aktiveret.

Bemærk, at du kan ændre eksisterende dataudvalg til bruger-id-dataudvalg under oprettelsen af bruger-id-funktionen på din ejendom, men dette er det eneste tidspunkt, hvor du kan gøre det. Du kan ikke ændre et "standarddataudvalg" til et bruger-id-dataudvalg på andre måder. Bruger-id-dataudvalgsfunktionen skal aktiveres under oprettelsen af et nyt dataudvalg for en ejendom, hvor bruger-id er aktiveret.

Giv dine bruger-id-dataudvalg beskrivende og gennemskuelige navne, så du kan genkende dem som særlige dataudvalg på din administratorside.