Fordele ved User ID

Find ud af, hvorfor du bør implementere User ID

Der er primært fire fordele ved User ID, og de beskrives i denne artikel.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Få en mere nøjagtig brugertælling

Mange analyseteknologier kan ikke identificere unikke brugere på tværs af flere enheder eller sessioner. Hver gang en person skifter til en anden enhed eller starter en ny session, tælles der en ny bruger. Hvis den samme person f.eks. interagerer med dit indhold på en telefon og en tablet, logføres der to sessioner, og der tælles derfor to brugere i de fleste analyseløsninger.

User ID kan knytte flere forskelige sessioner (og aktivitet i disse sessioner) til et entydigt id. Når du sender et entydigt id og eventuelle relaterede engagementsdata til Analytics, tilskrives al aktiviteten én bruger i dine rapporter.

Da hvert entydigt User ID betragtes som en unik bruger i dine Analytics-rapporter, får du mere præcise brugerdata, som giver en bedre afspejling af de faktiske forhold.

Analysér brugeroplevelsen for brugere, der er logget ind

Du kan implementere User ID sammen med dit godkendelsessystem, så det entydige id, der bruges til at identificere en brugerkonto, sendes til Analytics som User ID. Al aktivitet, der finder sted, mens en bruger er logget ind på sin konto, kan knyttes til dette ID.

Da brugere, der er logget ind, normalt interagerer meget anderledes med dit indhold end brugere, der ikke er logget ind, giver User ID dig mulighed for at segmentere denne undergruppe af din trafik i dine Analytics-rapporter.

Få adgang til særlige værktøjer og rapporter på din Analytics-konto

Når du skal foretage opsætning af User ID, kan du få adgang til User ID-rapporteringsvisninger og rapporter med data for flere forskellige enheder.

En User ID-visning er en særlig rapporteringsvisning, hvor der kun vises data fra sessioner, hvor et User ID og de relaterede data sendes til Analytics. Denne visning giver dig indsigt i, hvordan adfærden for dette segment af trafikken adskiller sig fra adfærden for den øvrige trafik.

User ID-visninger omfatter en række rapporter med data for flere forskellige enheder. Disse rapporter er ikke tilgængelige i andre rapporteringsvisninger. Via disse rapporter får du de værktøjer og metrics, du skal bruge for at kunne analysere, hvordan brugerne interagerer med dit indhold på forskellige enheder i løbet af flere forskellige sessioner.

Hvis du konfigurerer dit User ID sammen med dit godkendelsessystem, kan User ID-visninger og rapporter med data for flere forskellige enheder give dig større viden om de brugere, der er logget ind.

Find sammenhængen mellem anskaffelser, engagement og konverteringer

Ved hjælp af data indsamlet via User ID kan du finde frem til og vurdere sammenhængen mellem enheder og engagementsaktiviteter på tværs af flere sessioner, så du får bedre mulighed for at tilskrive anskaffelser til konverteringer og se, hvad dine brugere foretager sig mellem disse vigtige handlinger. Du kan bruge disse data til at udvikle nye former for marketingkampagner og brugeroplevelser, der er skræddersyet til forskellige enhedstyper og kombinationer af brugeraktiviteter.

Annoncetilpasning

De bruger-id'er, du angiver, kan bruges til at oprette kriterier på tværs af enheder og/eller på tværs af platforme, herunder til annoncetilpasning. Du kan bruge denne funktion meget effektivt på tværs af platforme, f.eks. til at få kontakt til brugere, der endnu ikke har købt i din app, men som allerede har købt på dit website.

Når du konfigurerer målgrupper, kan du konfigurere kriterier, der tillader eller decideret kræver aktivitet på tværs af enheder eller platforme. Som standard er alle målgrupper i stand til at være aktive på tværs af enheder og platforme, men du kan angive enheds- eller platformkriterier for styre dette, hvis det er nødvendigt.

Bemærk! Du kan til enhver tid deaktivere annoncetilpasning ved at markere hændelser som annoncer uden personlig målretning.

Google Developer header @ 36px SVG -->google-developers-svg