Käytämme omia tuotteitamme

Google Analyticsin käyttö edellyttää yleensä vähintään kolmea osapuolta: 1) Google Analytics -tuotetta, 2) asiakasta, joka ottaa Google Analyticsin käyttöön, ja 3) Google Analyticsia käyttävän sivuston, sovelluksen tai asiakkaan muun tekniikan käyttäjää. Dokumentaatiomme, mukaan lukien ohjekeskuksen, YouTube-kanavan, kehittäjäsivuston ja muiden sisältötietovarastojen sisältämät materiaalit, on kirjoitettu Google Analyticsin asiakkaita ja Google Analyticsin asiakkaiden yleisöä, vierailijaa tai käyttäjää silmälläpitäen.

Käytämme Google Analyticsia (mukaan lukien Universal Analyticsin ominaisuuksia) itse tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Koska oma Google Analyticsin käyttömme ei edellytä kolmea osapuolta, joitakin Google Analytics -tuotteen kuvauksia ei välttämättä sovelleta. Esimerkiksi Google Analyticsin asiakkaita on kielletty lähettämästä henkilökohtaisia ​​tietoja Googlelle, mutta tämä periaate ei ehkä koske kaikkia tapauksia, joissa Google Analyticsin avulla analysoidaan sitä, miten tileihinsä kirjautuneet henkilöt käyttävät Googlen tuotteita ja palveluita.