Utilitzem els nostres propis productes

Normalment, l'ús de Google Analytics requereix com a mínim tres factors: 1) el producte de Google Analytics, 2) el client que implementa Google Analytics i 3) el visitant o l'usuari d'un lloc, d'una aplicació o d'algun altre tipus de tecnologia del client que hagi implementat Google Analytics. La nostra documentació, inclosos els materials del nostre centre d'ajuda, el canal de YouTube, el lloc del desenvolupador i qualsevol altre repositori de contingut, s'escriu amb la intenció de comunicar-se amb el client de Google Analytics i amb l'usuari, el visitant o el públic del client de Google Analytics.

Nosaltres mateixos utilitzem Google Analytics (que inclou funcions d'Universal Analytics) d'acord amb la nostra Política de privadesa. Com que el nostre ús de Google Analytics no requereix la implicació de tercers, és possible que algunes de les descripcions del producte de Google Analytics no siguin aplicables. Per exemple, els clients de Google Analytics no poden enviar informació personal d'identificació a Google, però pot ser que aquest principi no s'apliqui en alguns casos en els quals s'utilitzi Google Analytics per analitzar com utilitzen els productes i els serveis de Google els titulars dels comptes que tenen la sessió iniciada.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!