Se loggen for kontoendringer

Du må ha redigeringstillatelse for å kunne se endringsloggen.
Endringsloggen inneholder en oversikt over endringer som er gjort i en konto.Change History provides a record of changes made to an account. Slik ser du endringsloggen:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator.
  3. I KONTO-kolonnen bruker du menyen for å velge kontoen du ønsker å se endringsloggen for.
    Hvis du har mange kontoer, kan du bruke søkefeltet for å finne riktig konto.
  4. Klikk på Endringslogg i KONTO-kolonnen.

I endringsloggen ser du følgende informasjon:

• Dato-kolonnen: Dato og klokkeslett for aktiviteten.
  • Endret av-kolonnen: Hvilken Analytics-bruker det var som utførte aktiviteten.
  • Endring-kolonnen: Analytics-objektet (f.eks. konto, bruker, datautvalg, mål, filter), og hvilken aktivitet det var som ble utført på objektet (f.eks. det ble lagt til i en konto, laget, slettet).

Oppføringer for [slettet bruker] angir at Google-kontoen for brukeren som foretok endringen, senere er blitt slettet fra systemet, og Analytics kan ikke hente en e-postadresse.

Endringsloggen inneholder en oversikt over aktiviteter de siste to årene.