Denna artikel handlar om Universal Analytics. Om du använder nästa generation av Google Analytics kan du läsa mer i avsnittet för Google Analytics 4-egendomar i detta hjälpcenter.

Testa dina reguljära uttryck

Ett enkelt sätt att testa ett reguljärt uttryck på din egen data är att navigera direkt till en rapport i ditt dataurval och använda den avancerade tabellfilterfunktionen.

Om du till exempel vill testa ett reguljärt uttryck som filtrerar sidor letar du reda på vyn. Gör sedan så här:

1. Logga in på Google Analytics.
  2. Leta reda på vyn.
  3. Öppna Rapporter.
  4. Välj Beteende > Webbplatsinnehåll > Alla sidor.
  5. Klicka på avancerat ovanför tabellen.
  6. Skapa ett villkor:
    [välj: Inkludera eller Exkludera] Sida [välj: Matcha RegExp] [ange reguljärt uttryck]
  7. Klicka på Använd.