Denna artikel handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Testa dina reguljära uttryck

Ett enkelt sätt att testa ett reguljärt uttryck på din egen data är att navigera direkt till en rapport i ditt dataurval och använda den avancerade tabellfilterfunktionen.

Om du till exempel vill testa ett reguljärt uttryck som filtrerar sidor letar du reda på vyn. Gör sedan så här:

1. Logga in på Google Analytics.
  2. Leta reda på vyn.
  3. Öppna Rapporter.
  4. Välj Beteende > Webbplatsinnehåll > Alla sidor.
  5. Klicka på avancerat ovanför tabellen.
  6. Skapa ett villkor:
    [välj: Inkludera eller Exkludera] Sida [välj: Matcha RegExp] [ange reguljärt uttryck]
  7. Klicka på Använd.