Uw reguliere expressies testen

U kunt een reguliere expressie op eenvoudige wijze testen op uw eigen gegevens door rechtstreeks naar een rapport in uw dataweergave te navigeren en de functie voor geavanceerde tabelfilters te gebruiken.

Om bijvoorbeeld een reguliere expressie uit te proberen waarmee pagina's worden gefilterd, gaat u naar uw weergave en voert u de volgende stappen uit:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Navigeer naar uw weergave.
  3. Open Rapporten.
  4. Selecteer Gedrag > Site-inhoud > Alle pagina's.
  5. Klik boven de tabel op geavanceerd.
  6. Maak een voorwaarde:
    [selecteer: Opnemen of Uitsluiten] Pagina [selecteer: Overeenkomsten met RegExp] [geef reguliere expressie op]
  7. Klik op Toepassen.