Test dine regulære udtryk

En nem metode til at teste dine regulære udtryk på dine egne data er at navigere direkte til en rapport i din visning og bruge den avancerede tabel-filter-funktion.

Hvis du f.eks. vil prøve et regulært udtryk, der filtrerer sider, kan du gå til din visning og derefter gøre følgende:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Adfærd > Websiteindhold > Alle sider.
  5. Klik på Avanceret over tabellen.
  6. Opret en betingelse:
    [vælg: Medtag eller Ekskluder] Side [vælg: matchende regulært udtryk] [indtast regulært udtryk]
  7. Klik på Anvend.