Com es proven les expressions regulars

Una forma fàcil de provar una expressió regular amb les vostres dades es anar directament a l'informe que vulgueu de la vostra visualització i utilitzar la funció de filtre de la taula avançat.

Per exemple, si voleu provar una expressió regular que filtri pàgines, aneu a la vostra visualització i seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu Comportament > Contingut del lloc > Totes les pàgines.
  5. Feu clic a l'enllaç avançat que hi ha a sobre de la taula.
  6. Creeu una condició:
    [seleccioneu: Inclou o Exclou] Pàgina [seleccioneu: Coincideix amb l'expressió regular] [introduïu l'expressió regular]
  7. Feu clic a Aplica.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!