IP-maskaus

IP-maskaus on muokkaus, jonka voit tehdä Analytics JavaScript-seurantakoodiin. IP-maskaus muuttaa sitä, miten Analytics käyttää sivuston käyttäjien IP-osoitteita ja tallentaa niitä tilillesi.

Oletuksena Analytics käyttää sivuston käyttäjien kokonaisia IP-osoitteita ja antaa yleisluontoisia maantieteellisiä raportteja. Kun IP-maskaus on käytössä, Analytics poistaa viimeiset kahdeksan merkkiä käyttäjän IP-osoitteesta ennen osoitteen käyttämistä ja tallentamista. Tämä heikentää hieman maantieteellisen raportoinnin tarkkuutta.

Saat lisätietoja aiheesta tutustumalla IP:n muuttamiseen nimettömäksi Analyticsissa. Tutustu myös yleiskatsaukseen turvallisuudesta ja tietosuojasta .

Yksityiskohtaiset ohjeet IP-maskauksen käyttöönotosta ovat seuraavissa kehittäjien oppaissa: Universal Analytics (gtag.js), perinteinen Analytics (ga.js) tai EasyTracker-parametri Android-sovellusten SDK:ssa.

Muutokset, jotka sinun on tehtävä verkkosivuillasi, määräytyvät käyttämäsi seurantakoodin mukaan. Tarkista, onko käytössä Classic Analytics (ga.js) vai Universal Analytics (gtag.js).