Emmascarament d'IP

L'emmascarament d'IP és una personalització que podeu fer al codi de seguiment de JavaScript de Analytics per canviar la manera com Analytics utilitza i emmagatzema l'adreça IP dels usuaris del lloc web al vostre compte.

De manera predeterminada, Analytics utilitza tota l'adreça IP dels usuaris del lloc web per oferir informes geogràfics generals. Quan l'emmascarament d'IP està activat, Analytics suprimeix l'últim octet de l'adreça IP de l'usuari abans d'utilitzar-la i emmagatzemar-la. Això redueix lleugerament la precisió dels informes geogràfics.

Per obtenir més informació, llegiu sobre l' anonimització d'IP a Analytics o visiteu la descripció general sobre seguretat i privadesa .

Per obtenir instruccions detallades sobre com es configura l'emmascarament d'IP, seguiu les instruccions de la Guia per a desenvolupadors corresponents a Universal Analytics (gtag.js), a Analytics (ga.js) clàssic o com a paràmetre d'EasyTracker a l'SDK per a aplicacions d'Android.

Els canvis que heu de fer a les pàgines web depenen del codi de seguiment que utilitzeu. Comproveu si teniu la versió clàssica de Google Analytics (ga.js) o Universal Analytics (gtag.js).