Sisältöryhmien suositellut käytännöt

Analyticsissa voit luoda näkymän, jossa käytetään suodattimia URL-osoitteiden uudelleennimeämiseen. Koska näkymän URL-tiedot korvataan peruuttamattomasti, näet tiedot vain muuttuneessa muodossa. Et voi tarkastella ryhmänäkymään sisältyvien yksittäisten sivujen yksityiskohtia.

Ryhmitysmenetelmä asettaa toiminnalle tietyt rajoitukset. Usein URL-rakenne ei itsessään riitä määrittämään konseptiryhmää, johon sisältöä on tarkoitus lisätä. Esimerkiksi joissakin sisällönhallintajärjestelmissä URL-osoitteet näytetään käytännössä identtisinä ja vain sisältötunnusnumeroilla eroteltuina. Tässä tapauksessa URL-osoitteet ovat niin samanlaisia, ettei niitä voida ryhmitellä tehokkaasti edes suodatetussa näkymässä. Sinun kannattaakin määrittää sisältö seurantakoodin avulla.

Jos olet aiemmin käyttänyt suodatettuja näkymiä sisältöryhmien simuloinnissa, harkitse uuden sisällönryhmittelyominaisuuden määrittämistä. Kun olet ottanut sisällön ryhmittelyn käyttöön, luo tiedoillesi vaihtoehtoinen näkymä, jossa ei käytetä entisiä ryhmittelysuodattimia. Vanha suodatettu näkymä kannattaa ehkä säilyttää vertailua varten.

Sisällön voi lisätä useaan ryhmään käyttäen jotakin kolmesta menetelmästä. Huomaa, että jos käytät seurantakoodia, voit lisätä sisältöä enintään viiteen ryhmään (indeksinumerot ovat 1–5). Jos kutsut samaa indeksinumeroa uudelleen seuraavassa osumassa, vain jälkimmäinen kutsu huomioidaan.