Pràctiques recomanades per als grups de contingut

Analytics us permet crear una visualització en què apliqueu filtres per canviar el nom dels URL. Com que això substitueix de manera permanent les dades dels URL d'aquesta visualització, només podeu veure les dades en el format canviat i no podeu desglossar la informació de les pàgines individuals des de la visualització de grup.

Una altra limitació que té això està causada per la metodologia de l'agrupació. Sovint, no n'hi ha prou amb la construcció de l'URL per identificar el grup conceptual al qual voleu assignar el contingut. Per exemple, hi ha sistemes de gestió de contingut que mostren els URL d'una manera pràcticament idèntica que només es diferencia pels números de l'identificador de contingut. En aquests casos, els URL són tan semblants que no es poden agrupar de manera eficaç, fins i tot amb una visualització filtrada. En aquests casos, us recomanem que assigneu el contingut mitjançant el codi de seguiment.

Si heu utilitzat visualitzacions filtrades anteriorment per simular grups de contingut, considereu la possibilitat de configurar la funció nova Agrupació de contingut en comptes de continuar fent això. Una vegada que hàgiu activat la funció Agrupació de contingut, creeu una visualització alternativa de les dades que no tingui aplicats els filtres d'agrupació antics. Potser us interessarà conservar la visualització filtrada antiga per utilitzar-la per comparar dades històriques.

El contingut es pot incloure en diversos grups amb qualsevol dels tres mètodes disponibles. No obstant això, quan utilitzeu el codi de seguiment podeu incloure contingut només en cinc grups (números d'index 1-5); a més, si torneu a cridar el mateix número d'index en una visita següent, aquesta crida posterior tindrà preferència.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!