Indholdsgruppedata i dine rapporter

Statistikker for indholdsgrupper er tilgængelige i de indholdsrapporter, der tilbyder Indholdsgruppering som en primær dimension.

Du kan også bruge en indholdsgruppe som dimension i tilpassede rapporter.

De navne, du definerer, vises som muligheder, du kan vælge mellem, på menuen Primær dimension > Indholdsgruppering i dine rapporter:

(not set) er den samling af sider, der ikke er tildelt nogen gruppe.

Klik på et af gruppenavnene for at se statistikker for de individuelle sider i den pågældende gruppe.

Data for unikke visningerUnique Views metric

Antallet af unikke visninger for en given indholdsgruppe repræsenterer det antal sessioner, hvor en side i den pågældende gruppe blev vist en eller flere gange.

Disse data inkluderer ikke flere visninger af siderne i den samme gruppe inden for en enkelt session. Hvis en bruger kommer til en webside på dit website og i løbet af samme session vender tilbage til denne side ti gange, tæller dette som ti sidevisninger, men kun én unik visnin.

Når en række er identificeret som (not set), er værdien for denne række altid 0. Når Analytics beregner data for indholdsgrupper, er disse beregninger baseret på det indeksnummer, som identificeres på siden eller skærmbilledet. Når en side eller et skærmbillede ikke indeholder et indeksnummer, foretages der ingen beregning, og den medtages i (not set).