Dades de grups de contingut als informes

Les estadístiques dels grups de contingut estan disponibles als informes de contingut que ofereixin Agrupació de contingut com a paràmetre principal.

També podeu utilitzar un grup de contingut com a paràmetre als informes personalitzats.

Els noms que definiu es mostren com a opcions que podeu seleccionar al menú Dimensió primària > Agrupació de contingut dels informes:

L'opció (not set) és el conjunt de pàgines que no estan assignades a cap grup.

Feu clic en un dels noms de grup per veure estadístiques de les pàgines individuals incloses al grup.

Mètrica Visualitzacions úniques

El recompte de visualitzacions úniques d'un grup de contingut determinat representa el nombre de sessions durant les quals s'ha vist una vegada o més una pàgina del grup.

Aquesta mètrica no inclou diverses visualitzacions de les pàgines al mateix grup en una sola sessió. Per exemple, si un usuari arriba a una pàgina web del vostre lloc i durant la mateixa sessió hi torna deu vegades, això es comptabilitzaria com a deu pàgines vistes, però només una visualització única.

Si teniu una fila identificada com a (not set), el valor d'aquesta fila sempre és zero. Quan Analytics calcula les mètriques dels grups de contingut, aquests càlculs es basen en el número d'índex identificat a la pàgina o a la pantalla. Quan una pàgina o una pantalla no inclou cap número d'índex, no es fa cap càlcul i s'inclou a (not set).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!