Användningspolicy för överföring av data

Obs! Användningspolicyn för överföring av data gäller bara data som överförs till Google Analytics. Den gäller inte ”kunddata” enligt definitionen i användarvillkoren i Google Analytics (dvs. data som samlas in med hjälp av Google Analytics spårningskod).

När du överför data till Google Analytics (t.ex. via API eller ett manuellt överförd CSV eller Measurement Protocol) (“Överförd data”), ger du Google (och dem vi samarbetar med) en världsomspännande licens som gäller användning, hysning, lagring, reproducering och modifiering av sådan överförd data i syfta att tillhandahålla tjänsten Google Analytics enligt dina befintliga användarvillkor för Google Analytics. Försäkra dig om att du har rätt att bevilja denna licens och använda informationen som du överför med Analytics. Du får inte att överföra några uppgifter som gör det möjligt för Google att identifiera personer (t.ex. genom namn, personnummer, e-postadresser eller liknande uppgifter) eller uppgifter som permanent identifierar en viss enhet (t.ex. en mobiltelefons unika enhetsidentifierare om en sådan identifierare inte kan återställas), inte ens i hash-form.

Om du överför uppgifter som gör det möjligt för Google att identifiera en person kan vi komma att avsluta ditt Google Analytics-konto och du kan förlora dina Google Analytics-data.