Retningslinjene for bruk av opplastede data

Merknad: Disse retningslinjene for bruk av opplastede data gjelder bare for data som lastes opp til Google Analytics, og gjelder ikke for «kundedata» slik det er angitt i vilkårene for bruk av Google Analytics (dvs. data som samles inn gjennom bruk av Google Analytics-sporingskoden).

Når du laster opp data til Google Analytics (f.eks. via programmeringsgrensesnittet eller en manuelt opplastet CSV-fil eller måleprotokoll) («opplastede data»), gir du Google (og dem vi arbeider med) en verdensomspennende lisens for å bruke, være vert for, lagre, reprodusere og endre slike data med det formålet å tilby Google Analytics-tjenesten, i henhold til de eksisterende vilkårene for bruk av Google Analytics. Sørg for at du har de nødvendige rettighetene til å innvilge oss denne lisensen, og for å bruke de opplastede dataene med Google Analytics før de lastes opp. Ikke last opp data som gjør det mulig for Google å identifisere enkeltpersoner (f.eks. navn, personnumre, e-postadresser eller lignende data), eller som permanent identifiserer en bestemt enhet (f.eks. den unike enhetsidentifikatoren for en mobiltelefon, hvis denne identifikatoren ikke kan tilbakestilles). Dette gjelder også ved bruk av hash-koding.

Hvis du laster opp data som gjør det mulig for Google å identifisere enkeltpersoner, kan Google Analytics-kontoen din bli avsluttet, og du kan miste Google Analytics-dataene dine.