Lähetettyjen tietojen käyttöä koskeva käytäntö

Huomautus: tämä lähetettyjen tietojen käyttöä koskeva käytäntö koskee vain Google Analyticsiin lähetettyjä tietoja, eikä se koske Google Analyticsin käyttöehdoissa määritettyjä tietoja (ts. Google Analyticsin seurantakoodin käytöllä kerättyjä tietoja).

Kun lähetät tiedot Google Analyticsiin (esimerkiksi sovellusliittymän kautta tai manuaalisesti CSV-tiedoston tai Measurement Protocolin kautta) ("Lähetetyt tiedot"), myönnät Googlelle (ja Googlen kumppaneille) maailmanlaajuisen käyttöoikeuden kyseisten lähetettyjen tietojen käyttämiseen, tallentamiseen, säilyttämiseen, jäljentämiseen ja muokkaamiseen, mikäli se on tarpeen Google Analytics -palvelun tarjoamiseksi nykyisten Google Analytics -käyttöehtojen mukaisesti. Varmista, että sinulla on tarvittavat oikeudet tämän luvan myöntämiseen ja Google Analyticsiin liittyvien tietojen lähettämiseen. Et edes tiivistetyssä muodossa lähetä mitään tietoja, joiden perusteella Google voisi tunnistaa yksilön (kuten nimiä, sosiaaliturvatunnuksia, sähköpostiosoitteita tai muita vastaavia tietoja), tai tietoja, joiden avulla pysyvästi tunnistetaan tietty laite (kuten matkapuhelimen yksiköllistä laitetunnusta, mikäli tunnusta ei voida nollata).

Jos lähetät mitä tahansa tietoja, joiden perusteella Google voi tunnistaa tietyn henkilön, Google Analytics -tilisi voidaan lopettaa ja voit menettää Google Analytics -tietosi.