Politik vedrørende brug af uploadede data

Bemærk! Denne politik vedr. brug af uploadede data gælder kun for data, der uploades til Google Analytics, og ikke for "kundedata" som defineret i servicevilkårene for Google Analytics (dvs. data, der indsamles ved brug af Google Analytics-sporingskoden).

Når du uploader data til Google Analytics (f.eks. via API eller en manuelt uploadet CSV-fil eller Measurement Protocol) ("uploadede data"), giver du Google (og vores samarbejdspartnere) en global licens til at bruge, hoste, lagre, gengive og ændre sådanne uploadede data med henblik på levering af Google Analytics-tjenesten i henhold til de gældende servicevilkår for Google Analytics. Du skal sikre dig, at du har den nødvendige tilladelse til at tildele os denne licens og den nødvendige tilladelse til at bruge de uploadede data, inden de uploades til Google Analytics. Du må ikke uploade data, der gør det muligt for Google at identificere en enkeltperson (f.eks. navne, CPR-numre, e-mailadresser eller lignende), eller data, der permanent identificerer en bestemt enhed (f.eks. en mobiltelefons unikke enhedsidentifikator, hvis en sådan identifikator ikke kan nulstilles), heller ikke i krypteret form.

Hvis du uploader data, der gør det muligt for Google at identificere en enkeltperson, kan din Google-konto blive opsagt, og du risikerer at miste dine Google Analytics-data.